Saturday, September 5, 2009

e.r.k = erk?!!

erkkkk?!!! nape? tercekik? tidaklah.. abeh tu? bosann?? yes lah.. sangatlah bosan ok!
tu je.. bye people..

hmmm..
ekceli, i rindu orang2 itu..
boifren saya..
kawan-kawan saya.. walau di mana juaaa (lagu digi).. eh tp saya x samakan korang dgn org2 kuning itu ok.. hahaa..
saya nk g kl tp sy tau kt kl pn bosan so saya dok umah kt kb je..
dok umah pn bosan tp saya ada mamabah, abang lelaki, adik lelaki, adik perempuan, kucing betina, dan maids perempuan..
di kl saya ada boifren lelaki, kakak perempuan dan abang ipar lelaki..
setelah dihitung, di kb lg byk orang.. so saya dok kb je laa..


sbb2 kebosanan di kb ialah:
  1. laptop saya rosak so xleh slalu online.. kna tnggu orang lain xnk pakai laptop dia baru saya boleh pinjam.. ye meminjam ye.. bermakna kalo orang tu nk pakai balik, kna bagi! hukhuk.. terutama adik perempuan saya yang selalu berkata "kalu kakak xdok adik blh online sokmo dgn senang hati!" itu dalam slang kelate.. kalo bahasa standard nye.. "kalo kakak xde adik bleh je salu online dgn senang hati!".. kalo dalam english, "if u are not here i can always online with easy heart!" hahahahahahaa..

  2. saya xtau nk watpe.. da janji ngn mama nk kua shoping tp last2 minute die sesuka hati cancel.. mcm2 alasan yg diberikan.. dan memujuk saya dgn berkata "esok laa kito g dehh" hmmmm...

  3. game yg saya main hari2 da sampai ke penghujungnya.. dan saya berjaya membeat abang lelaki dan adik perempuan.. kena cari game lain la pulakk..

  4. saya tiada kawan di sini! perhatian!! SAYA TIADA KAWAN DI SINI!! mana kawan2 saya? saya tidak tahu..

  5. last but not least, dia tiada di sini.. dia di kuala lumpur mencari rezeki.. uwaaaa.. b, cpt la blk.. i nk g jalan2 ngn u.. hukhukhukkkkk.. tapi nt die akan bertanya "nk g mano?" i pn jwb "xtauuu.." dia pn akan marah dan sedikit mengamuk dan berkata "xtau tp nk g jaleee.. aduuuuu" i pn akan merajuk dan dia tak akan pujuk.. dan kami akan bergaduh lebih kurang setengah hari kerana saya merajuk dan dia tak pujuk.. oohh tp saya tetap rindu dia!! dia yg buat saya gelak dan memoncong akibat merajuk.. hahahahaaaa..
ohhh mama saya mau kawen.. eh silappp... ohh mama marilah kita keluar!!! saya bosannn!! abang lelaki dan adik lelaki sering tiada di rumah.. xtau mane mereka menghilang... saya nk ikut tp nt dikatakan menyibuk so saya diam je laa.. hehee.. adik perempuan bila mengadap laptop sudah tidak hiraukan keadaan sekeliling.. oleh itu, saya keseorangan.. busyyy, where are u??? busy itu kucing betina.. saya nk g main ngn dia lah..


bye people or selamat tinggal orang! :))

5 comments:

makcekk ilya . said...

woi .
ape kes ciplak idea orang ?
tiru gaye org poost blog .
ape doe=.="

xyla said...

nell??
r u ok?? haha..cm pelik entry ini.cm cutee gilewss.
u bosan ye dear? alololo..ciannyer
u maila kl dear..lme bngt tdk ketemu sama kamoo.
winduuu owh ! sgttt ! mmuahh.

Ilyani Hashim said...

adik:
excuse meee??? i x ciplak u okeii.. i xde 'doe', i xde 'ouh' i xde 'makcek'.. hahahahhaa..

xyl:
ohh sesungguhnya i buhsan gile ok! mcm da x brape sket nih.. hahaha.. tau xpe.. i miss u too.. hukhukk.. i g kl nk watpe jgk.. melangut jee.. uwaaa..

xyla said...

pah u tinggal abe mat sore kow?
sian ko dio..sapa ati u. i xstuju gni. keke
uuuu..i mihhhh u deymn muchhhiioo !
mmuahhh-mmuahhh-mmmmuahhhhh .

Ilyani Hashim said...

hom la i tinggal abe mat sore.. dio xpo knoo tinggal sore.. i jah hok xleh.. hahahaa.. wehh i miss u damn much juga ok! blk kb cpt! ini 1 perintah!! heeee